Slim en succesvol (starten met) ondernemen

Ik heb het al vaak gezegd.

Maar ik wil het nog één keer herhalen.

Er is geen vaste formule voor succes. Niet voor marketing, niet voor copywriting, niet voor SEO en ook niet voor het ondernemerschap.

Maar er zijn wel strategieën en inzichten die de toevalligheid uit succes halen.

En over die inzichten en strategieën gaat deze cursus.

Het verandert het ondernemerschap van een kop of munt spelletje – waar geluk centraal staat – naar het bordspel Risk – waar strategieën, tactieken, skills en trial-and-error centraal staan.

Het zijn van een ondernemer is namelijk niet alleen een status, zoals gehuwd/ongehuwd, het is een vak. Een vak waar je misschien nu slecht in bent, maar beter in kan worden.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die in de nabije toekomst wil gaan ondernemen.

En deze cursus is voor ondernemers die al een poosje bezig zijn, maar nog steeds het gevoel hebben dat ze ‘maar wat doen’.

Over de cursus “slim (starten met) ondernemen)

  • Te weinig tijd of niet weten hoe je klanten moeten krijgen: dat zijn twee grote problemen van startende zelfstandige ondernemers. Beide problemen worden veroorzaakt omdat ze bepaalde stappen hebben overgeslagen. In de cursus worden die stappen besproken.
  • Voor mensen die nog moeten starten: wat je doet voordat je begint met ondernemen kan een enorme impact hebben op het succes van jouw onderneming. Wat je kan doen, kaart ik in de cursus aan.
  • Ik vertel wat volgens mij de #1 reden is dat zo veel zelfstandige ondernemers niet slagen en wat je kan dan om je slagingsgemiddelde te laten stijgen.

We hebben het over de doelgroep, onderscheiden, een succesvolle website bouwen, klanten krijgen, je tijd indelen, strategisch te werk gaan en wat ik zou dan als ik helemaal opnieuw moest beginnen.

Het zijn 10 lessen. Je kan ze online op eigen tempo volgen.

Hoeveel kost het?

Ik heb het lekker goedkoop gehouden. Simpelweg omdat het ondernemen al duur genoeg is.

Voor €100 heb je de cursus. Dat is inclusief BTW. Dus eigenlijk €82,64, maar dat bedrag ziet er een beetje raar uit.

 

Oké, prima deal. Ik wil deze cursus volgen