SEO roadmap: van 1.500 tot 20.000 bezoekers per maand

In deze cursus leer je precies wat je moet doen om van een paar duizend naar tienduizenden bezoekers per maand te gaan.

We beginnen bij de basis en gaan snel door naar steeds geavanceerdere technieken om jouw website naar de top te krijgen. Alles wat we vanaf dag 1, of 0 eigenlijk, doen heeft op de lange of korte termijn een positieve effect op onze bezoekersaantallen.

 • Met meerdere echte praktische voorbeelden en cases – je ziet stap voor stap wat ik heb gedaan om topposities te behalen.
 • Meer dan honderd tips – van grote belangrijke ideeën die het fundament vormen voor structurele groei en kleine slimme tips die je direct kan inzetten om een paar procent extra uit een pagina te halen.
 • Persoonlijke feedback op de door jouw geoptimaliseerde pagina’s – zodat je jouw kennis versterkt en weet wat goed gaat en wat minder.
 • Je krijgt de complete copywriting cursus: ‘De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen’ er gratis bij.
 • En je kan alle lessen – voor altijd – op eigen tempo volgen, perfect voor mensen met een drukke werkweek.

Deze cursus is voor ondernemers die:

 • een duidelijke SEO roadmap willen in normale mensentaal met wat ze precies moeten doen om meer bezoekers te krijgen.
 • net dat beetje extra uit hun website willen halen, zodat ze meer bezoekers, klanten en zo meer vrijheid krijgen.
 • klaar zijn met de verschillende – vaak tegenstrijdige – argumenten en methodes die je op het internet vindt over SEO.

En deze cursus is ook voor marketeers en tekstschrijvers die hun kennis in SEO willen upgraden en meer willen leren over wat nou echt in de praktijk werkt.

 

 

De focus van deze cursus is de praktijk

Geen droge lappen theorie, maar praktische informatie waar je direct iets mee kan.

Dit betekent ook dat je niet de hele cursus hoeft door te lezen voordat je aan de slag kan gaan. Nee. Met deze training begin je nagenoeg direct.  De cursus is hierdoor ook perfect voor drukke ondernemers met een volle agenda. Je kan in losse uurtjes een paar lessen doornemen en direct de tips die je leert toepassen.

Wat leer je in deze cursus?

Je leert:

 • hoe je ‘wow’-pagina’s maakt die ranken en die men graag deelt.
 • een slimme – en vrij logische – SEO-strategie die mij nog nooit heeft gefaald.
 • trucjes om te zorgen dat bekenden in jouw niche jouw artikelen delen op social media.

En je leert:

 • op welke zoekwoorden je snel kan ranken (en welke je beter kan laten liggen).
 • hoe je met een paar losse uurtjes flinke uitgang kan boeken.
 • strategieën en tactieken die ‘kleine’ ondernemers kunnen gebruiken om van grote bekende websites te winnen.

De cursus bestaat uit een dertigtal lessen die je waar je ook bent online op eigen tempo kan volgen. De lessen bestaan uit tekst en afbeeldingen, dit formaat zorgt dat je makkelijker aan de slag gaat met de kennis en dat de lessen vaker uitgebreid en geoptimaliseerd worden.

Je hebt voor altijd toegang. En je krijgt alle updates en uitbreidingen er gratis bij.

 

Klinkt goed, ik wil starten met de cursus

Voor €240 heb je een praktische SEO roadmap  die precies vertelt wat je moet doen.

 

 

Wat krijg je nog meer?

SEO hulplijn: gerichte feedback

Heb je feedback op een SEO-tekst nodig? Kom je er niet helemaal uit? Wil je weten of je op de juiste weg zit?

Wanneer je deze cursus koopt, dan kan je gerichte SEO vraagstukken mijn kant op sturen. Met gerichte feedback versnel je niet alleen het leerproces, je vindt ook een hoop quick-wins.

Gratis bonus: De complete copywriting cursus “De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen”

De essentie van SEO is het maken van betere antwoorden op vragen die zoekers hebben.

Met de copywriting cursus krijg je ‘oneerlijk’ voordeel op jouw concurrenten.

Je leert gemiddelde, vrij saaie, zinnen te vertalen in krachtige zinnen die de lezer laat bewegen. In zinnen die overtuigen. En wakkerschudden. Je leert welke schat aan trucjes en tactieken de beste bloggers en verkopers van deze tijd en voor onze tijd gebruiken om hun lezers boeien, enthousiasmeren, overtuigen en betoveren.

Een goedgeschreven tekst wordt meer en aandachtiger gelezen, het wordt vaker gedeeld en er wordt vaker naar verwezen. Stuk voor stuk voordelen die zorgen dat je beter scoort in de zoekmachine dan jouw concurrenten.

Je kunt een twintigtal krachtige praktische lessen vol eye-openers verwachten met een punch. Vol met echte voorbeelden, verhaaltjes met leuke twists, spelletjes, waardevolle bonussen en slechte grapjes.

Wat het je oplevert en bespaart

Deze cursus bespaart je tijd. Enorm. veel. tijd. Je krijgt de kennis die ik de afgelopen zeven jaar heb opgedaan in één klap.

Je krijgt kennis uit:

 • een duizendtal artikelen, boeken en andere cursussen over SEO, online marketing en copywriting.
 • en de inzichten, tips en tactieken die je leert wanneer je – zeven jaar lang – echt bezig gaat met SEO.

En dat krijg je voor een paar honderd euro. Ik wou dat ik die deal had toen ik begon.

Daarnaast voorkom je dat je maar wat aankloot. Tijd geef je maar één keer uit. Met wat losse tips die je op het internet vindt ga je geen topposities behalen. Verre van. Je belandt op de zevende pagina. Je voorkomt met het volgen van deze cursus dat je honderden – misschien wel duizenden – uren besteed aan het maken van pagina’s en blogs die niet gaan ranken.

Maar wat het oplevert is natuurlijk interessanter

Je kan in vijf uur een paar lessen volgen en de tips die je leert direct toepassen om een pagina te maken die ook daadwerkelijk gaat ranken.

Misschien niet op populaire zoekwoorden die enorm veel bezoekers opleveren, maar wel op zoekwoorden die bijvoorbeeld 100 extra bezoekers opleveren. Elke maand. Voor de komende jaren. We hebben dan over een paar duizend bezoekers en waarschijnlijk een handvol klanten met vijf uurtjes werk.

En dit proces kan je onbeperkt herhalen. Hoe verder je in de cursus komt, hoe sneller en efficiënter dit proces wordt. Je kan steeds populairdere zoekwoorden pakken – en zo sprongen maken in het bezoekersaantallen. Van een paar duizend naar tienduizenden bezoekers per maand. Elke maand. En ja, ook weer voor de komende jaren.

 

Ja, het is tijd om te groeien

Alle kennis uit 7 jaar hands-on bezig zijn met SEO voor €240

Een praktische SEO roadmap die werkt

Je krijgt:

 • Meer dan 100 praktische tips, verwerkt in een dertigtal lessen, die je direct kan toepassen – met voorbeelden erbij.
 • Drie uitgebreide cases waarbij ik stap voor stap laat zien hoe je een hoog scorende pagina vanuit het niets maakt en hoe je een bestaande pagina optimaliseert om zo flinke sprongen te maken in de ranking.
 • Een complete copywriting cursus (die kost normaal 160 euro, maar is zeker het dubbele waard).
 • Antwoorden op jouw vragen en feedback op jouw werk.

Je leert hoe je jouw website laat uitgroeien tot een autoriteit in jouw niche – en dit gaat gepaard met topposities.

Wat is de catch? Wat kan je verwachten?

SEO blijft gewoon werk. Deze roadmap is geen magische methode of trucje waarmee je met minimale inspanning, topposities krijgt. Nee Deze cursus geeft je de handvaten – met tips, tactieken en strategieën – over hoe je het slimst en efficiëntst jouw website beter zichtbaar maakt in de zoekmachine.

Maar dit betekent nog wel dat je ook echt aan de slag moet. Je moet uren maken. Je moet je best doen om betere antwoorden te maken – met de tips die ik geef – dan jouw concurrenten. Maar als je de energie erin steekt, zal zien dat SEO zo veel effectiever is dan welke andere marketingmethode dan ook.

 

Ik wil toegang tot alle tips, tactieken en strategieën

Meer dan 100 praktische tips, verwerkt in een dertigtal lessen voor €240

Wat is het niveau van de cursus?

Deze cursus is voor zowel beginners als voor mensen die al wat jaartjes ervaring met SEO hebben en hun SEO kennis willen upgraden. Sommige lessen zijn vooral voor beginners – maar die kunnen de mensen met wat ervaring gewoon overslaan.

Alles is in begrijpelijke spreektaal geschreven – niemand wordt blij van een droog stuk tekst vol met jargon.

En als iets niet duidelijk is, dan kan je mij altijd mailen.

Wat zeggen cursisten over de SEO cursus?

“Fucking handig (mag ik dat zeggen?). Als tekstschrijver lees en hoor je doorlopend over SEO, daarom is het fijn om stap voor stap inzicht te krijgen van iemand die daadwerkelijk van de hoed en de rand weet. Aanrader, ongeacht of internet je vriend of vijand is.” – Jeroen Schalk

“Voor iedereen die de cursus nog niet gevolgd heeft: aanrader!” – Hilde Van den Broeck

Waarom moet ik voor jouw cursus kiezen?

Kijk, de meeste SEO cursussen en workshops worden gegeven door SEO’ers die alleen hebben gewerkt bij grote marketingbedrijven. Ze werken daar voor grote bedrijven met massieve websites die in heel Nederland bekend zijn, met enorme budgetten en strakke deadlines.

Ze focussen zich op technische SEO, het inhuren van copywriters, het doen van grote PR-acties en het structureren van de interne navigatie.

Maar dat is niet de SEO waar jij, als ondernemer, wat aan hebt.

SEO die voor enorme bedrijven met honderden medewerkers efficiënt is, is niet efficiënt voor kleine bedrijven.

Je moet juist strategieën en tactieken leren die ‘kleine’ ondernemers zelf kunnen gebruiken om van zulke grote bekende websites te winnen. Je hebt echte praktijkvoorbeelden nodig, zodat je direct ziet wat je zelf moet doen. En je hebt iemand nodig waarbij je aan kan kloppen. Direct, maar ook over een paar jaar.

En daar kan deze cursus jou bij helpen.

Ik heb SEO geleerd in de loopgraven. Ik heb meerdere ‘kleine’ websites – ZZP’ers tot bedrijven met een handvol medewerkers – geholpen om van een paar duizend naar tienduizenden bezoekers te gaan. Deze cursus is voor ‘kleine’ ondernemers die ook daadwerkelijk zelf aan de slag gaan om van hun site een autoriteit te maken.

 

Ik heb Bluezzz, een reiswebsite, geholpen met het opzetten van een SEO strategie (die ook in de cursus wordt besproken) en vertelt hoe je pagina’s kan optimaliseren voor zoekers en de zoekmachine.

Deze cursus is het product van zeven jaar optimaliseren, experimenteren, falen, lezen, groeien, creëren en slagen.

Zeven jaar hands-on bezig zijn met het succesvoller maken van kleine en grote bedrijven succesvoller met SEO. Zeven jaar graven op het internet naar pareltjes – onbekende tips en verhelderende inzichten – in een duizendtal blogs, e-books en boeken.

Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat is de 20% die voor 80% van het resultaat zorgt?

Deze cursus is het product van al die verzamelde kennis. Het is een praktische roadmap. Je leert stap voor stap hoe je van een paar duizend bezoekers naar tienduizenden bezoekers per maand te gaat

Waarom werkt jouw strategie wel? Het algoritme van Google verandert toch steeds?

Ja, het algoritme verandert constant, maar dat is alleen voordelig voor ons.

Dit komt omdat deze cursus zich focust op het daadwerkelijk maken van betere antwoorden van zoekers. We focussen ons op zoekers. We proberen de zoekmachine niet te besodemieteren. Elke verbetering van het algoritme zorgt ervoor dat betere antwoorden hoger komen in Google – en omdat we ons focussen op het maken van betere antwoorden, zal zullen onze pagina’s stijgen en pagina’s die puur voor SEO gemaakt zijn dalen.

De roadmap in deze cursus is gebaseerd op de weg naar het worden van een autoriteit. Geen trucjes, maar het daadwerkelijk maken van een gebruiksvriendelijke website met content waar je trots op kan zijn.

Krijg ik een factuur?

Ja, na het bestellen wordt er automatisch een factuur gestuurd naar je mail.

Hoe kan ik betalen?

Via iDeal en MisterCash.

 

 

Het is tijd om te groeien

Voor €240 een stap voor stap roadmap om te groeien naar tienduizenden bezoekers