All-in-one cursus voor kleine ondernemers

Het doel van de all-in-one cursus voor kleine ondernemers is simpel: een collectie met cursussen gevuld met praktische lessen over de vele aspecten van het ondernemerschap.

Je hebt voor altijd toegang en de collectie wordt elk jaar – meestal zelfs meerdere keren per jaar – vergroot en verbetert.

Deze cursussen zitten nu in dit pakket:

De praktische stap voor stap, SEO cursus voor kleine ondernemers t.w.v. 290 euro

Deze cursus bestaat uit 31 lessen. Je leert precies hoe SEO werkt en hoe we slim onze website kunnen uitbouwen naar een kenniswebsite met tienduizenden bezoekers. Van de basis fundamenten tot de meest geavanceerde technieken leert. Van onderzoek tot schrijven. Van motivatie tot inspiratie. Van betere navigatie tot een snellere website. Van een beter leesbare tekst tot inzicht in de behoeften van jouw doelgroep. Van netwerken tot linkbuilding.

Blogcursus voor ondernemers, marketeers en bloggers – Leer jezelf beter, leuker en krachtiger schrijven t.w.v. 185 euro

Ik ga Kristel Houtappels quoten: “Eindelijk een cursus die niet langdradig saai is! De tools en trucjes die je aanreikt zijn super handig en meteen toepasbaar in de praktijk.”.

In 24 lessen leer je hoe je krachtig, leuk, helder schrijft.

Slim en succesvol (starten met) ondernemen t.w.v. 100 euro

We zien ondernemen meer als een status, zoals ‘samenwonend’, dan een vak. En dat is zonde. Het zorgt ervoor dat teveel ondernemers het niet halen, zichzelf de schuld geven en weer een baantje nemen. Ondernemen is een vak. En vakken kan je leren.

In deze cursus van 10 lessen bespreken wat het ondernemerschap precies is en hoe we onze tocht in goede banen kunnen brengen.

Online marketing 101: een duurzame strategie  t.w.v. 100 euro

In deze korte cursus, van 8 lessen, leer je hoe je effectief start aan online marketing en hoe online marketing kan zorgen dat je bijna niet meer hoeft te verkopen.

Wat krijg je nog meer?

Wanneer je de cursus koopt, krijg je direct en voor altijd toegang tot alle huidige cursussen en alle cursussen die erbij komen. Zo komt er in de nabije toekomst een cursus over e-mailmarketing, sales en hoe je een ‘goede’ website bouwt.

Verder kan je mij ongelimiteerd mailen met vragen over alle aspecten van het ondernemerschap. Dit betekent niet dat ik alle antwoorden heb, maar dat ik wel de tijd neem om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kan mij dus als vragenbaken gebruiken, maar ook als iemand om wat ideetjes mee te bespreken.

 

Wat kost het?

De all-in-one cursus kost op dit moment 460 euro.

Even samengevat:

  • Vier cursussen
  • Het is inclusief btw, dus eigenlijk betaal je nog minder (als ondernemer).
  • Gratis feedback en vragen stellen over alle aspecten van het ondernemerschap t.w.v. 75 tot 150 euro per uur
  • Inclusief toekomstige uitbreidingen van alle bestaande cursussen
  • Nog een handvol cursussen die in de loop van de jaren erbij komen t.w.v. 500 tot 1500 euro.

Waar kan ik de cursus kopen?

Gewoon hier.

Yes, ik wil de all-in-one cursus voor kleine ondernemers